Laadukkaat pinta­materiaalit

Kaikissa pintamateriaaleissa on kiinnitetty huomiota helppoon hoidettavuuteen ja nykyaikaisessa omakotirakentamisessa käytettäviin tyypillisiin ratkaisuihin.

Tarjolla on valmiit konseptit eri värivaihtoehtoineen, jotka sisältyvät hintaan. Jos näistä ei löydy mieleistäsi, niin voimme myös keskustella omasta ajatuksestasi.

Keittiön, olohuoneen, yläkerran aulan ja makuuhuoneiden lattiat

Keittiön, olohuoneen, yläkerran aulan sekä makuuhuoneiden lattioihin tulee helppohoitoinen ja kestävä laminaattilattia. Valittavissa ovat nämä kolme eri sävyä.

Sommer eiche beige

Perfect nevada pine

Perfect bough pine

Eteisen lattia

Eteisen lattiaan voit valita laatan kolmesta vaihtoehdosta. Laatan koko on moderni 45×45. Lattian rajaus tulee käytävän päähän, josta alkaa olohuonetila.

Casablanca antracite

Casablanca grigio

Casablanca marrone

Sauna ja alakerran kylpyhuone

Lattiaan on valittavissa kolme eri sävyistä laattaa. Laatan koko on 10×10. Laattaa voit käyttää myös yläkerran wc-tilassa ja kodinhoitohuoneessa. Oletuksellisesti nämä tilat valmistetaan samasta laatasta kuin saunaosastokin.

Casablanca antracite

Casablanca grigio

Casablanca marrone

Laatoitettaviin seiniin olemme valinneet neljä erilaista laattaa. Laatat ovat isokokoisia ja luovat näyttävän ilmeen.

Casablanca antracite

Casablanca grigio

Casablanca marrone

White satin matta

Saunan panelointi on myös suoralinjainen STS-paneeli. Paneelin sävy on tervaleppä. Panelointi kiertää näyttävästi katosta seinään. Saunan panelointi tehdään vaakaan. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Tervaleppä

Makuuhuone

Jokaisessa makuuhuoneessa on yksi seinä valittu tehostettavaksi. Voit valita tähän tapetin tai maalin antamastamme valikoimasta. Tehosteseinä on aina yhtenäinen umpinainen ulkoseinä. Tapetiksi on valittavissa Boråstapetin kuitutapetti (50 €/rulla). Sisäkatoissa on valoisa valkoinen pinnoitettu MDF-paneeli. Valkoisella reunalla olevat valaisimet häipyvät kokonaisuuteen kivasti.

MDF-paneeli

Jalka- sekä ikkunalistat ovat valkoiset. Muut seinäpinnat ovat kaikki tasoitettu ja maalattu valkoiseksi. Sävy on Paperi F497. Välioviksi taloihin asennetaan rakennusvalkoiset sileät MDF-ovet. Painikkeet ovat alustavasti alumiinin sävyiset, jotka erottuvat muuten valkoisesta ovesta edukseen.

Olohuone

Olohuoneen korkea seinäpinta saa halutessasi erilaisen sävytyksen. Voit itse päättää sävyn Tikkurilan 2 000 erilaisesta sävystä tai Boråstapetin kuitutapetin 50 €/rulla. Olohuoneen keittiön ja makuuhuoneiden lattioihin voit valita kestävän ja helppohoitoisen laminaattilattian näistä sävyistä.

Ulkoseinän tehostevärit, ovet ja ikkunat

Talojen ulkoseinät ovat maalattua paneelia: sävy F497 paperin valkoinen. Nurkkalaudoitukset tehdään mahdollisimman pieninä ja näin ollen talon ulkoilme säilyy modernina. Jokaisen talon tehosteseinä tehdään trendikkäästä vanerikasetista. Olemme valinneet neljä trendikästä sävyä tätä varten. Sävyiksi on valittavissa Petrooli 1833, Harmaa 1835, Riihi 1817 tai Okra 1814. Voit siis itse päättää talosi ulkotehostevärin tietyin rajoituksin. Samat värit eivät saa olla rinnakkain.

Petrooli

Harmaa

Riihi

Okra

Ikkunat, ovet ja peltikatto ränneineen ovat kaikki harmaita (sävy rr23). Ikkunat ovat sisältä valkoiset.

Kalusteet

Kalusteisiin olemme valinneet Esan Levykalusteen Setti-mallistoa sekä aina ajatonta Murua-ovea. Valittavissasi on useita eri trendikkäitä puusyysävyjä sekä maalattuja sävyjä. Tasot ovat pääsääntöisesti laminaattia lukuun ottamatta wc- ja kylpyhuonetasoja. Värivalikoimaa on valittavissa koko malliston verran. Näissä tiloissa tasot ovat kestävää ja helppohoitoista valumarmoria.

Kaikki kalusteisiin tulevat valaisimet ovat tietenkin nykyaikaista LED-tekniikkaa, joilla saadaan hyvä valaisuteho ja loistava energiatehokkuus.

Tarkemmat määritykset kalusteille löydät rakennustapamäärityksestä.

Rakennustapaseloste, julkisivukuvat sekä asemapiirros

Täytä alla oleva lomake, lähetämme rakennustapaselosteen sähköpostitse.