Toimivat pohjaratkaisut ja valmis laajennusmahdollisuus

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pohjaratkaisuun ja sisustukseen heti kaupantekovaiheessa. Haluatko kaksi, kolme vai neljä makuuhuonetta? Millaisen sisustuksen tai millaiset materiaalit haluat?

Voit jopa rakennuttaa talosi nyt edullisena kahden makuuhuoneen ratkaisuna ja myöhemmin laajentaa. Kaikki varaukset sähköissä, ilmastoinnissa ja kantavissa rakenteissa ovat myöhempiin laajennuksiin valmiiksi olemassa.

Pienin yläkerta

Huoneistoala (1.krs + 2.krs)
61,5 + 29,5 = 91 m²

Kerrosala (1.krs + 2.krs)
75 + 34 = 109 m²

Tilavuus
442 m²

» Lataa PDF

Keskikokoinen yläkerta

Huoneistoala (1.krs + 2.krs)
61,5 + 47,5 = 109 m²

Kerrosala (1.krs + 2.krs)
75 + 55 = 130 m²

Tilavuus
442 m²

» Lataa PDF

Suurin yläkerta

Huoneistoala (1.krs + 2.krs)
61,5 + 58,5 = 120 m²

Kerrosala (1.krs + 2.krs)
75 + 68 = 143 m²

Tilavuus
442 m²

» Lataa PDF

Keittiö ja olohuone

Talon ehdoton keskipiste on näyttävä keittiön ja olohuoneen yhdistelmä, joka avautuu takapihan terassille. Korkeassa olohuoneessa voit nauttia luonnon valosta, ylellisestä tunnelmasta ja mahtavasta isojen ikkunapintojen tarjoamasta maisemasta.

Keittiön kalusteiden suunnittelussa on panostettu ulkonäköön, toiminnallisuuteen sekä moderniin ilmeeseen. Ergonomisesti sijoitettu uuni ja mikro helpottavat ruoanlaittoa. Integroidut kodinkoneet, kuten pakastin, jääkaappi ja astianpesukone, piiloutuvat kalusteovien taakse antaen rauhallisen kokonaisvaikutelman. Työtasoa on varmasti riittävästi ja väliltilan valaisee näyttävä LED-kisko.

Esan Levykalusteen korkealaatuiset kaapistot antavat kauniin ilmeen keittiölle. Valittavissa on Esan Levykalusteen mallistosta useita erilaisia väriyhdistelmiä ja voit vaikka muuttaa keittiötä tarvittaessa. Ajankohtaisen malliston näet tästä linkistä tai lataamalla uusimman asiakasjulkaisun TUOKIO 2017.

Suihku ja saunatilat

Isot linjakkaat seinälaatat, värien harmonia ja sekä luonnon puu antavat koko tilalle näyttävän kokonaisvaikutelman. Saunan epäsuora tunnelmavalaistus sekä moderni pylväskiuas takaavat loistavat rentoutumishetket.

Pesuhuoneen ja saunan välinen iso lasiseinä muodostaa tilasta avaran. Seinälle asennettu wc-istuin lisää helppoutta puhtaanapitoon ja tyylikkäät kalusteet viimeistelevät lopputuloksen tyylikkäästi. Saunassa kelpaa rentoutua.

Makuuhuoneet

Kaikissa makuuhuoneissa on runsaasti säilytystilaa ja yksinkertaiset ajattomat materiaalivalinnat.

Alakerran makuuhuone on suunniteltu parivuoteelle ja yläkerta sopii hyvin vaikka lapsiperheen lapsille. 

Makuuhuoneiden määrän voit siis päättää itse. Kaksi, kolme vai neljä?

 

Kodinhoitohuone

Arjen pyörityksessä helppo pyykkihuolto on tärkeää. Yläkerran aulassa on varattuna oma kodinhoitotila. Paikka pesukoneelle ja varaus kuivausrummulle ovat vakiona.

Allas soveltuu tietenkin pesuvälineiden pesuun ja tasolla on helppo vaikka viikata pyykkiä. Laatoitettu lattia ja maalatut seinät ovat helppohoitoiset.

 

Yläkerran WC

Kun kerroksia on kaksi, niin pitää WC-tilojakin olla molemmissa kerroksissa. Yläkerroksen wc-tila toimii loistavasti makuuhuoneiden asukeille. Näyttävä allaslaatikosto sekä helppohoitoinen allas luovat näyttävyyttä tilalle. Seinät ovat maalattuja ja lattiassa on helppohoitoinen laatta.

Yläkerran aula

Lasinen kaide erottaa aulatilan korkeasta olohuoneesta. Lasikaide luo tilaan avaruutta ja modernia ilmettä. Aulatila muuntuu makuuhuoneiden lukumäärän mukaan aina erilaiseksi. Täältä on pääsy wc-tilaan, kodinhoitotilaan sekä makuuhuoneisiin puhumattakaan yläkerran parvekkeesta, jossa voi matot ja petivaatteet tuulettaa. Näkymät isoista ikkunoista tai etupuolen parvekkeelta ovat varmasti näyttävät.

Varasto

Varastossa sijaitsee talosi lämmönlähde sekä sähköpääkeskus. Nämä vievät kuitenkin vain pienen osan varastotilastasi. Paljon tilaa jää kausivaatteille, muuttolaatikoille ja kaikennäköiselle varastoitavalle. Varasto on lämmitetty ja eristetty talon tapaan.

Eteinen

Eteisessä on tilaa ulkovaatteiden ja kenkien säilyttämiseen. Ulkovaatekaapisto on toteutettu näyttävillä peililiukuovilla ja lattiassa on nykyaikainen iso laatta. Värin voit tietenkin valita valmiiksi miettimistämme kokonaisuuksista. Eteisen jälkeen aukeaa korkea olohuone- ja keittiötila. Tilaa riittää vaikka lipastolle sekä irtopeilille – sisustamiselle.

Autokatos

Kahden auton katoksessa on tilaa perheen molemmille autoille. Varaston oven eteen on varattu suojaisampi paikka polkupyörille sekä pihanhoitovälineille. Voit kaupantekovaiheessa varata myös sähköauton latauspistokkeen.

Tulevaisuudessa, jo muutaman vuoden päästä, iso osa autoista kulkee sähköllä. Katoksen valot ovat kytketty liiketunnistimen taakse, jolloin käyttö on vaivatonta sekä automaattista.